4-izb.kompletne zariad.byt pri Draždiaku Šášovská ul. 87 m2 Neviditeľný inzerát

Kategória

Reality / Byty

Popis

Ponúkame na prenájom 4-izbový, kompletne zariadený byt v Petržalke na Šášovskej ul. (pri Draždiaku), s rozlohou 87 m2+ loggia 2 m², na 3.poschodí z

Ponúkame na prenájom 4-izbový, kompletne zariadený byt v Petržalke na Šášovskej ul. (pri Draždiaku), s rozlohou 87 m2+ loggia 2 m², na 3.poschodí z 8 s výťahom.

Byt je kompletne zariadený, chladničkou, automatickou práčkou, umyvačkou riadu, kávovarom, veľkou sedačkou do tvaru "U", s TV, jedálenským sedením, manželskou posteľou, roldor šatníkovou skriňou, rozkladacou sedačkou (IKEA), plus 3 miestnou sedačkou a písacími stolíkmi. V byte sú 3 samostatné nepriechodné spálne a jedna priestranná obývačka a je klimatizovaný. Na podlahách sú parkety, okná sú plastové, bezpečnostné dvere, byt je po kompletnej rekonštrukcii.

PODROBNEJŠÍ POPIS:

V kuchyni je chladnička, el.rúra na pečenie, plynová varná doska, jedálenské sedenie pre 4-6 osôb, vstup na loggiou s krásnym výhľadom do vnútrobloku, kde je park detské ihrisko a multifunkčné ihrisko na cvičenie, v pešej dostupnosti anglická základná škola Narnia, konzervatórium a 2x škôlka.

- V prvej spálni je manželská posteľ, nočné stolíky, roldor a úložný priestor nad posteľou.

- V druhej spálni je rozkladacia posteľ Hemnes 160x200 s úložným priestorom, šatníkovou skriňou, písacím stolom (možnosť doplniť ešte jeden takýto istý stôl).

- V tretej spálni sú dve šatníkové skrine, sedačka (možnosť nahradenia za posteľ), TV a pracovný stôl.

- V obývačke je nábytok ladený do štýlu "Vintage" a nachádza sa tu sedačka do tvaru "U" s konferenčným stolíkom, TV, komody, jedálenský stôl pre 6-8 osob.

K bytu patrí pivnica a miesto pre bicykle v bezpečnej kočikárni, ktorá sa nachádza na prízemí bytového domu, prístupná bezbariérovo.

Cena 780,-eur plus 190 eur bez internetu (optika, UPC, T-com, Orange). Byt je vhodný pre mladú rodinku, príp.max 4 osoby bez domácich zvieratiek.

Rada Vám odpoviem na ďalšie otázky, kontakná osoba: Lucia Weber 0908 800 800 počas pracovných dní, alebo na mail kedykoľvek: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Špecifické detaily inzerátu

Byty: 4 izbový
TYP: prenájom
Vlastníctvo: osobné
Úžitková plocha: 87
Podlahová plocha: 87
Kúpelňa:: 1
Kuchyňa:: 1
Loggia:: 1
Balkón:: Nie
Terasa:: Nie
Garáž:: Nie
Špajza:: Nie
Šatník:: Nie
Výťah: áno
Okná:: plastové
Kúpelňa / WC:: vaňa klasická, oddelené WC
Kuchyňa: linka, umývačka riadu, chladnička
Vek objektu: 30
Stav objektu: úplná rekonštrukcia
Konštrukcia:: panelový
Druh parkovania:: verejne
Kúrenie:: ústredné
Zariadenie: zariadený
Vybavenie: internet, klimatizácia
Bezpečnosť:: bezpečnostné dvere
Pivnica:: neuvedené
Energetický certifikát:: neuvedené
Inzerent:: Realitná kancelária

Cena

780 eur/mesiac, 190 eur energie, bez internetu

Pridal

Lucia Weber

Lokalita

Slovensko, Bratislavský kraj, Bratislava V, Petržalka

Detail ponuky

Číslo ponuky: 10219
Zobrazené: 76
Pridané: 07-05-2024
Inzerát expiruje: do vymazania